Ostin asunnon

Taas yksi postaus, jonka kirjoittamisesta olen haaveillut koko ASP-säästöajan. Kuitenkin nyt kun aika on kypsä niin takki on tyhjä, tietenkin.

Speksit:

Valmistumisvuosi: 2019
Neliöt: 45
Hinta: 149000 e
Lisätyöt: 2300 e
Tontti: oma
Sijainti: Kuten arvata saattaa Turusta ei tolla neliöhinnalla saa upouutta, mutta jään Turun seudulle kuitenkin.

Kun siedettävän hintainen kohde kivalla sijainnilla, hyvällä pohjalla ja halvalla vastikkeella tuli vastaan Etuovessa, se oli melkolailla menoa sitten. Uudiskohteissa ei tietenkään pääse näyttöön kokeilemaan tuleeko sitä “voisin asua tällä” -fiilistä, siispä ajelin tontin ohi ja selailin kohteen materiaalivalikoimaa, kunnes olin varma että tähän voin sitoutua ainakin pariksi vuodeksi. Ajoittain pystyin puntaroimaan asiaa jopa rationaalisesti!

Materiaalivalikoiman maaninen selailu luonnollisesti johti myös erinäisiin pakkomielteisiin, mutta mielestäni pysyin lisätöiden osalta kuitenkin hyvin kohtuudessa. 😀 Oma osansa oli silläkin, että perushintaan kuuluva valikoima oli monipuolinen ja mun tyylinen.

Muuttoon on vielä aikaa, mutta maksoin ensimmäisen lisätyön viime viikolla omasta pussista, ja siksi tämä oli mielestäni hyvä aika kertoa asiasta blogin puolella. Ajattelin kirjoittaa uudiskohteen ostamisesta vähän laajemmin uudestaan kun prosessi on kokonaan ohi.

Ps. Päivitin kuvaukseni , kävin lukemassa sen pitkästä aikaa enkä enää tunnistanut itseäni siitä vanhasta.

Advertisements

4 thoughts on “Ostin asunnon

  1. Hyvältähän tuo hankinta kuulostaa! Uusi on aina uusi, eli hyvä – kirjoita ihmeessä uudiskohteen hankintaan liittyvistä kommervenkeistä. Itse olen ostanut vain vanhoja asuntoja, eli kiinnostaa kokemukset uusien kanssa.

    Ps. Diggailen kovasti tämän blogin nimestä.

    Like

    1. Uusi on tosiaan aina uusi, ajoitus ei tosin välttämättä mennyt ihan nappiin kun odotettavissa on että asuntojen hinnat lähtevät pian laskuun…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s