Salkku Q2:n jälkeen

Ostot:
CTY1S 86 kpl à 2,296 €

Myynnit:
ORNAV 7 kpl à 56,5 €

Brutto-osingot: 14,78 €

salkkuq2

Perstuntuma oli ollut jo kauan, että nyt Orionin nousu on niin jyrkkää ettei se voi olla pysyvällä pohjalla (1v +70%). Niinpä toukokuun alussa repäisin laastarin ja myin osakkeet 70 % bruttovoitolla. Usko Orioniin ja lääkealaan ei kuitenkaan ole hävinnyt mihinkään, vaan lisäsin Orionin omalle listanne Nordnetissa ja heti kun kurssi korjaantuu, niin ostan laput takaisin – ja enemmänkin. Toiveissa olisi, että tämä tapahtuisi jo ennen ensi vuoden osakkeen irtoamista, mutta yli 50 € osakkeelta en haluaisi maksaa.

Orionista vapautuneella käteisellä tuplasin positioni Cityconiin. Ostin tottakai taktisesti 198 eurolla, että pääsin hyödyntämään Nordnetin pienten kauppojen -kampanjan. Luulin ehtiväni jo Q2-osingoille, mutta osinko olikin irronnut 21.6., joten jäin tällä kertaa rannalle ruikuttamaan. Sain kuitenkin laskettua position keskiarvoa 2,40 € ->2,35 € ja Q3 lähestyy!

Lisäksi Betssonin osakkeille tapahtui jotain. Jos nyt lukioruotsillani oikein ymmärsin niin osake splitattiin 2:1, ja tililleni palautettiin 24,4 €. Jos joku tietää splittauksen motiiveista ja oliko tämä hyvä, huono vai neutraali asia piensijoittajan kannalta, niin kommentoikaa kiitos 🙂

ASP on edelleen prioriteetti, mutta salkkukin kasvaa hiljalleen taka-alalla. Tviittasin alkuviikolla, että Helsingin pörssi-indeksi on laskenut 330p viikon sisään – nyt lasku on jo 450p! Salkun käteispaino on tällä hetkellä aika suuri, melkein 20 %, lomarahat tilillä ja palkkapäivä tulossa, joten vaikka en normaalisti identifioidu rommariksi, niin lasku saisi puolestani jatkua samaan tahtiin, että jotain kestäisi ostaakin tuolta Helsingin pörssistä.

To be continued after Q3…

Advertisement

2 thoughts on “Salkku Q2:n jälkeen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s