Salkku Q2:n jälkeen

Ostot:
CTY1S 86 kpl à 2,296 €

Myynnit:
ORNAV 7 kpl à 56,5 €

Brutto-osingot: 14,78 €

salkkuq2

Perstuntuma oli ollut jo kauan, että nyt Orionin nousu on niin jyrkkää ettei se voi olla pysyvällä pohjalla (1v +70%). Niinpä toukokuun alussa repäisin laastarin ja myin osakkeet 70 % bruttovoitolla. Usko Orioniin ja lääkealaan ei kuitenkaan ole hävinnyt mihinkään, vaan lisäsin Orionin omalle listanne Nordnetissa ja heti kun kurssi korjaantuu, niin ostan laput takaisin – ja enemmänkin. Toiveissa olisi, että tämä tapahtuisi jo ennen ensi vuoden osakkeen irtoamista, mutta yli 50 € osakkeelta en haluaisi maksaa.

Orionista vapautuneella käteisellä tuplasin positioni Cityconiin. Ostin tottakai taktisesti 198 eurolla, että pääsin hyödyntämään Nordnetin pienten kauppojen -kampanjan. Luulin ehtiväni jo Q2-osingoille, mutta osinko olikin irronnut 21.6., joten jäin tällä kertaa rannalle ruikuttamaan. Sain kuitenkin laskettua position keskiarvoa 2,40 € ->2,35 € ja Q3 lähestyy!

Lisäksi Betssonin osakkeille tapahtui jotain. Jos nyt lukioruotsillani oikein ymmärsin niin osake splitattiin 2:1, ja tililleni palautettiin 24,4 €. Jos joku tietää splittauksen motiiveista ja oliko tämä hyvä, huono vai neutraali asia piensijoittajan kannalta, niin kommentoikaa kiitos 🙂

ASP on edelleen prioriteetti, mutta salkkukin kasvaa hiljalleen taka-alalla. Tviittasin alkuviikolla, että Helsingin pörssi-indeksi on laskenut 330p viikon sisään – nyt lasku on jo 450p! Salkun käteispaino on tällä hetkellä aika suuri, melkein 20 %, lomarahat tilillä ja palkkapäivä tulossa, joten vaikka en normaalisti identifioidu rommariksi, niin lasku saisi puolestani jatkua samaan tahtiin, että jotain kestäisi ostaakin tuolta Helsingin pörssistä.

To be continued after Q3…

2 thoughts on “Salkku Q2:n jälkeen

Leave a comment