Postausidea suoraan vuodelta 2005

Nyt seuraa jotain hyvin erilaista, mitä ei tässä blogissa olekaan aiemmin nähty: kysymyshaaste! Ei hitto mä rakastin täyttää näitä, mun irc-gallerian blogi-sivu oli täynnä näitä 15 vuotta sitten (milleniaalit tietää! :D). Silloin vastasin näihin aina jotain mukahauskaa sarkasmilla vuorattua sanahelinää, jolla oli harvoin mitään tekemistä mun oikeiden mielipiteiden kanssa. Lupaan, että nää vastaukset tänään tulee sydämestä.

1. Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuksi tulemista?

Virtuaalihyllyssäni Bookbeatissa odottavat Pahanilmanlintu, Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi ja Aikaansaamisen taika. Tilasin myös oikeana paperiversiona Adlibriksestä Kiinteistövälittäjän käsikirja 2019:n.

2. Oletko tapojesi orja?

Todellakin! Uskon, että rutiinit lisäävät onnellisuutta ja tekevät arjesta helpompaa. Vielä kun saisi itsensä orjuutettua myös joihinkin hyviin tapoihin kuten kuntosali ja 8 tunnin yöunet.

3. Pidätkö siitä, että ihmiset puhuvat suoraan vai kaunistellen?

Kaunistellen, kiitos. Tämä johtuu varmaankin tarpeestani karttaa konflikteja viimeiseen asti, ja konfliktin vaara on aina kun puhutaan suoraan. Tottakai pyydän välillä aivan lähimpiä ihmisiä puhumaan suoraan, jotta omakuvani ja maailmankuvani pysyvät jokseenkin realistisina.

4. Missä asennossa nukut?

Selälläni/hieman oikealla kyljellä, oikea käsi tyynyn alla, oikea poski tyynyssä, peitto polvien välissä.

5. Jos voisit asua missä vain, missä asuisit?

En oikeastaan kaipaa pois Varsinais-Suomesta. Voisi olla kiva työskennellä vuosi Norjassa tai Kanadassa tai matkustella vuosi karibialla tms lämpimässä. Yhteiskuntana Suomi on kuitenkin varmaan paras maailmassa, joten en perustaisi elämää minnekään muualle. Ilmaston puolesta kylläkin kesä voisi olla pidempi ja talvi leudompi.

6. Nimeä asia, joka ärsyttää sinua eniten?

Negatiivisuus.

7. Onko sinulla vanhoja kortteja tai kirjeitä?

Kortteja on paljonkin, vaikka olen joka muutossa heittänyt pois. Kirjeitä ei taida olla.

8. Pahe, josta nautit liikaa luopuaksesi siitä?

Premiumjäätelö.

9. Mitä sinun tulisi tehdä enemmän?

Harrastaa liikuntaa ja opiskella itsenäisesti.

10. Mikä on paras uutinen, jonka olet saanut?

Olen saanut paljonkin hyviä uutisia vuosien varrella kouluun ja työpaikkoihin liittyen ja lähipiirissäni ihmisillä on asiat hyvin, mutta en osaa nostaa mitään yhtä asiaa yli muiden.

11. Luotatko ihmisiin?

Kyllä luotan lähtökohtaisesti.

12. Mitkä ovat lempielokuviasi?

Titanic on koskettavin ja klassikko, sen olen nähnyt varmaan 20 kertaa. Vähän kevyemmistä Crazy stupid love ja suomalainen Rööperi. Olen myös suuri Disneyn piirrettyjen fani! Aladdin, Herkules, Leijonakuningas ❤

13. Kun olit lapsi, miksi halusit tulla isona?

Pienenä halusin olla kampaaja kuten about jokainen alle kouluikäinen tyttö. Ala-asteella halusin englannin kielen opettajaksi. Oikeastaan koko yläasteen ja lukion halusin sisäänostajaksi vaate- tai sisustuskauppaan 😀 Siitä asti kun opin kunnolla lukemaan olen halunnut kirjailijaksi ja sitä en oikeastaan koskaan kasvanut ulos. Kirjoitan yhä välillä omaksi ilokseni, mutta päivätyö tappaa kyllä luovuuden tehokkaasti. No, unelma elää…

14. Kummassa asuisit mieluummin: kaupungissa vai maaseudulla?

Kaupungissa! Olen tottunut että palvelut ovat lähellä ja karsastan ötököitä, joten tämä oli todella helppo valinta.

15. Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten?

Ehkä isoäitini, joka on lämpimien väliemme ansiosta päässyt siirtämään omaa can do -asennettaan, avarakatseisuuttaan ja fiksuja elämänarvojaan minulle.

16. Mikä on lempivitsisi?

72a9fcfc128945d490b6d4bb456079bc
Lähde: hs.fi

Tää tuli ekana mieleen 😀

17. Mikä eläin olisit?

Olisin ihan varmasti siili: kotipaikkauskollinen yökukkuja, joka kommunikoi tuhahdellen ja ikävässä tilanteessa joko kipittää karkuun tai kääriytyy piikkeihin.

18. Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän, mitä kokeilisit?

Jostain syystä mieleeni tulee DJ 😀 haluaisin olla kuuluisa DJ keikkapäivänä (ja palkkapäivänä!),. Haluaisin tietää miten hyvin kestäisin ramppikuumetta ja olisi myös jännä kokea keikka lavalta käsin, onko se läheskään yhtä huikeaa kuin yleisössä.

19. Mitä huomaat ensimmäiseksi ihmisessä?

Riippuu täysin tilanteesta ja ihmisestä. Yleensä kun kävelen ihmisten ilmoilla, niin olen niin omissa ajatuksissani etten huomaa mitään.

20. Millaisista lomista pidät?

Mulle loman tekee jo se, että ei tarvitse herätä herätyskellon soittoon ja saa juoda aamukahvin niin rauhaksiin kuin mielii. Yleisesti ottaen välttelen aikatauluja lomalla, koska saan niistä arkena tarpeekseni. On myös ihanaa käydä ravintolassa syömässä, koska en ole itse kovin hyvä kokki – ja säästyy tiskaamiselta.

Jos ei inspiroi kirjoittaa rahasta, niin kirjoitetaan sitten jostain muusta, perkele. Ainainen rahasta kirjoittaminen antaa ihmisestä niin yksipuolisen kuvan, että vastauksien seassa oli varmasti yllätyksiä. Siksi haastan jokaisen, jolla on joku foorumi näille vastauksille, vastaamaan näihin kysymyksiin. Ja tulkaa linkkaamaan niitä postauksia tänne, että pääsen lukemaan vastaukset 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s