Kuukausikatsaus toukokuu 2017

Tulot: 1812€
Menot: 1864€
Säästöaste: -3%
Tuomio: Nyt elän jo yli varojeni, hälyttävää.

0517menot

Talouden saralla koko kevät maaliskuusta lähtien on mennyt täysin perseelleen. 26 vuoden itsetuntemuksella sanon, että mulla on vain kaksi moodia: kokonaisvaltainen pihistely ja kaikki sileäksi – ja koko kevät on menty jälkimmäisellä. Toki tilanne ei nyt ole aivan noin paha mitä luvut antavat ymmärtää, sillä sain toukokuulta takautuvasti 100 euroa matkakorvauksia, jotka eivät näy tässä koska ne maksettiin vasta tämän kuun puolella.

Masentaa jotenkin koko rahatilanne. Säästämisen suhteen ei ole tapahtunut mitään muutoksia tai onnistumisia enkä ole saavuttanut mitään merkkipaaluja, niin ei ole sitten ollut myöskään inspiraatiota päivittää blogia. Harmittaa maksaa näin korkeaa vuokraa. Harmittaa kun ASP-tili ei ole lähelläkään täyttymistä. Harmittaa kun mielestäni palkka ei vastaa työtaakkaani. Harmittaa kun pyyntöni alkaa maksaa opintolainaa takaisin on evätty jo kahdesti. Harmittaa kaiken kaikkiaan.

2 thoughts on “Kuukausikatsaus toukokuu 2017

    1. On jotenkin liian aikaista ilmeisesti. “Täällä meidän järjestelmässä lukee että korko jyvitetään vielä kerran/voit alkaa maksaa vasta syksyllä. Mut hei, toi korkohan on tosi pieni eli säästä vaikka tolle sun aspille sil aikaa.” Joo kiitos, mut voisin silti säästää aspia vaikka maksaisin lainaaki koska 3t€ vähennys.

      Poikakaveri saa tällä hetkellä asumistukea, mutta ei olisi siihen enää oikeutettu yhteenmuuton myötä eli joutuisin maksaman vuokran (lähes) kokonaan vaikka muuttaisimme yhteen. Pattitilanne.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s