Kuukausikatsaus 11/2016

Tulot: 5598 €, menot: 1293€, säästöaste: 77 %.
Tuomio: Sanattomaksi vetää 😀 yltäisipä aina noin huimiin säästöasteisiin.

Tulot kaivannevat hieman avaamista:
1495 € lokakuun palkka
1932 € marraskuun palkka + lisät
95 € vakuutuksesta
176 € palautukset
1900 € valmistujaislahjat

Inhoan marraskuuta, mutta myönnettäköön että tämä oli paras marraskuu vuosiin 😮 niin taloudellisesti, henkisesti kuin säiden puolesta. Siirryin kuukausipalkkalaiseksi, siksi päällekkäiset tulot. Pääsin juhlimaan valmistujaisia ja vihdoin keskittymään vain työntekoon ja uuden oppimiseen. Olen nauttinut myös siitä, että ilma on ollut kirpeä mutta kuiva – taivaalta ei ole ripotellut mitään. Pimeäkin on siedettävää ilman sitä vaakaräntää.

marraskuu16

Asetin marraskuun budjetiksi 1300 euroa, ja siinä pysyinkin nippa nappa. Ylimääräisiä menoja aiheuttivat rikkinäisen puhelimen loppulasku 83 euroa sekä valmistujaiset (investoin kakkuun ja skumppaan tasan 100 e ja vanhemmat sponsoroivat loput). Vastapainoksi katkaisin netflix- ja spotify-tilaukset ainakin toistaiseksi. Totesin että voin kuunnella youtubea ja rahapodeja sen verran, ja salaa odotan myös uutta liittymistarjousta. Joululomaksi ajattelin tilata HBO Nordicin ilmaisen kuukauden, jos meinaa tulla tylsää. Kaiken kaikkiaan menojen puolesta aika peruskuukausi.

0-käyttöpäiviä kertyi vain 4…

4 thoughts on “Kuukausikatsaus 11/2016

  1. Hyvä säästöprosentti kyllä 😀 Pakko myös samalla sanoa, että “Kuinka paljon on sinun eurosi?” kirjoitus oli myöskin erittäin mielenkiintoinen.. ei välttämättä tule aina mietittyä asioita tuolta kannalta joten hyvä teksti 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s